Versnelde uitrol Glasvezel KPN


T/m 2026 gaat KPN versneld Glasvezel uitrollen. Er worden op locaties waar glasvezel is geen aansluitingen meer gerealiseerd op koper (oude ISRA punten). 

Standaard krijgt ieder adres 1 glasvezel aansluiting. Een 2e, indien nodig, kan middels een HBO aangevraagd worden via www.aanlsuitingen.nl . De kosten zijn voor de aanvrager.


Reden dan ook om in de staat van oplevering duidelijk af te stemmen hoeveel aansluitingen je nodig hebt. De eigenaren van de winkelpanden ontvangen een brief van KPN. De eigenaar van het pand moet akkoord geven op de aanleg van de 1e glasvezelverbinding. Nu zijn veel winkelpanden huurpanden. De kans is dan ook aanwezig dat de ondernemer/ bedrijfsleider er niets van ziet, maar dus ook niets weet van de aanleg en of de eigenaar wel akkoord heeft gegeven op de aanleg. Mocht de eigenaar niet reageren op de brief van KPN of geen akkoord geven dan loop je de aanleg als huurder mis en moet de aanleg achteraf, met kosten, middels een HBO aangevraagd worden via www.aansluitingen.nl    Enkele van onze merken die wij vertegenwoordigen

    Wilt u hier ook bijhoren? Meld u dan aan:

    Wordt ook lid