Nieuwjaarsbijeenkomst 2023

Nieuwjaarsbijeenkomst 2023 - Almere Duin

Afgelopen week vond de eerste bijeenkomst van 2023 plaats. Bij deze bijeenkomst kwamen wij samen in de Mooiste Supermarkt van Nederland; PLUS Almere Duin

๐Ÿ‘‰ Het eerste agendapunt was een goede discussie omtrent de hoge huurindexatie die verhuurders door willen voeren. Daarnaast is er een app-groep gestart om kennis snel te kunnen delen. Meedenken? Laat het ons weten.


๐Ÿ‘‰ Het tweede punt op de agenda was een presentatie van AMvest. Robert Jongsma vertelde over de eerste plannen voor dit hele gebied Almere Duin die al in 2006 op tafel lagen. In 2010 werd het concept van AMvest goedgekeurd en in 2017 werd de opzet van het duingebied aangepast. Hiermee is dit project uniek in zijn soort.


๐Ÿ‘‰ Hierna volgde een presentatie van Jos Neven en Robรจrt Dackus (3W real estate). Zij vertelden hoe zij het voor de Duinhal o.a. een lifestyle en leisure concept hebben ontwikkeld.

๐Ÿด๐Ÿ‹๏ธโ€โ™€๏ธ Hiermee kwam er een plan om ruimte te bieden aan verschillende bedrijven in het gebied, zoals sport, horeca en food.


๐Ÿ‘‰ Belangrijk hierin was ook de participatie van PLUS ondernemer Ed Slooten. In Nederland werd er nog geen supermarkt met zoโ€™n horeca-concept van deze orde geopend. Met inspiratie van McDonalds, HEMA en Loetje werd een uniek concept neergezet. Afgelopen jaar werd de supermarkt verkozen tot de Mooiste Supermarkt van Nederland.

Wil je bij de volgende bijeenkomst zijn? Wordt lid van Vereniging Vastgoedoverleg!

    Enkele van onze merken die wij vertegenwoordigen

    Wilt u hier ook bijhoren? Meld u dan aan:

    Wordt ook lid